Their Journey, Your INspirations

Don’t just take it from us, let our #bougaslover do the talking

“JERAWAT DAN BIJI BIJI KECIL HILANG DALAM TEMPOH SEBULAN”

Lisa start with us a month ago and look how beautiful Lisa’s skin right now. 

MORE INFO

“Jadi malu, down sebab kulit kusam” – Izzati

How izzati boost her confidence with Bougas Beauty.

“Lecturer tanya U tak mandi ke?”- Hameera

Bougas Beauty, we have solution for you. This his how Hameera found her confident back

“Sophia baru berhenti sebulan terus naik jerawat, breakout

OMG! what’s happen to her? watch this video for full story.

“Mula mula pakai bougas tu, I still ada 50 – 50. I’m not so sure that I nak maintain ke tak?” – Natasya, 42.

 

She almost stopped using Bougas Beauty but she continued applying it anyway. Find out why she changed her mind and be inspired of her skin journey with Bougas Beauty.

“First saya pakai, seminggu tu macam muka saya dah tak naik jerawat, parut pun dah kurang. Sebotol memang saya nampak kesan”

Farhana / Shah Alam

“Dan yang paling penting kulit kusam dan berminyak tu dah kurang”

Nurul Qairunnisa, 26 / Housewife

“I takut nak cuba product local ni, apa yang buka mata I pasal local product ni. Bila I try Bougas lah”

Siti Nurazlin, 21 / Student